Hoe kies je de juiste matras?

Een nieuwe matras kopen is niet zo eenvoudig. Om te beginnen zijn er heel wat verschillende zaken waarmee je rekening moet houden. Lees hier alle aandachtspunten bij het kiezen van een nieuwe matras.

Er is een enorm aanbod verschillende soorten matrassen beschikbaar op de markt. Maar welke matras past nu het beste bij jouw lichaam en nachtrust?

Stap 1: Vind de beste matras die past bij jouw nachtrust met onze online matraszoeker

Wij helpen je graag op weg met onze ‘online matraszoeker’. Op basis van enkele gerichte vragen stellen we op het einde de matras voor die volgens ons de beste matras is voor jou persoonlijk. Hierbij houden we rekening met lengte, gewicht maar ook met eventuele fysieke klachten zoals rugpijn en transpireren. Heb je een allergie? Ook hier wordt rekening mee gehouden bij het selecteren van de juiste matras.

Stap 2: Test de matras bij een Revor verdeler

Nu weet je welke matras volgens ons het beste past bij jouw lichaam en slaappatroon. Natuurlijk wil je deze matras ook graag eens uittesten. Vind via de ‘zoek een verdeler’ functie op deze website een verdeler in jouw buurt of maak een afspraak in onze Showroom in Kuurne. Dit kan via bedding.revor@revor.be