OVER REVOR

BEKIJK ONZE BEDRIJFSVIDEO

  • BELGISCHE PRODUCENT BELGISCHE PRODUCENT
  • BETAALBARE TOPKWALITEIT BETAALBARE TOPKWALITEIT
  • MEER DAN 45 JAAR ERVARING MEER DAN 45 JAAR ERVARING
  • GROOTSTE AANBOD SLAAPPRODUCTEN GROOTSTE AANBOD SLAAPPRODUCTEN

HET REVOR VERHAAL

Revor staat voor Rêve D’or of de gouden droom , kortom een gouden slaap of nachtrust.
...

Wij blijven ons elke dag opnieuw inzetten voor het verbeteren van de nachtrust van onze klanten om zo mee te werken aan een evenwichtiger en gezonder leven.

2018

Revor en Jaritex bouwen samen aan de toekomst en verhuizen naar de nieuwe, moderne gebouwen in Kuurne.

2017

Revor fusioneert met Jaritex en vormen nu samen Revor Group. De afzonderlijke merken blijven bestaan. Onze groep evolueert naar een omzet van meer dan €40 miljoen en 270 medewerkers.

2012

Een samenwerking in Hongarije zorgt voor genoeg capaciteit op de zeer sterk groeiende boxspringmarkt, waarna de vestiging in 2014 herdoopt wordt in REVOR International.

2010

Het merk Styldecor wordt ovegenomen door Revor en vanaf dit moment worden er luxe handgemaakte boxsprings gemaakt onder dit nieuwe merk.

2009

Revor wordt tweede sponsor van het veldrit team Sunweb-Revor en wint in de jaren die volgen met Kevin Pauwels en Klaas Vantournout meer dan 40 crossen.

2009

Revor wint op de meubelbeurs Brussel, met I-Sleep, de Balthazar award voor meest innovatieve product. I-sleep is het eerste slaapcomfort gamma met elektrosmog werende eigenschappen, een revolutie in de slaapwereld.

2007

Onze eerste personaliseerbare en persoonlijk instelbare lattenbodem ‘Synchroline’ werd op de markt gebracht.

2006

Ons eerste gamma boxsprings in tientallen kleuren en modellen, de nieuwe trend vanuit Scandinavië, wordt gelanceerd op de Belgische markt

2002

Revor wordt de derde sponsor van het wielerteam Marlux-Revor en in 2004 wordt Dave Bruylandts derde in de Ronde Van Vlaanderen, een meer internationale uitstraling van het merk is het resultaat.

2000

Revor wordt overgenomen door de huidige eigenaar: Jan Maes. Dit is ook het moment waarop we zijn beginnen deelnemen aan internationale beurzen om te exporteren naar Duitsland, Frankrijk en Nederland.

1995

Het Revor gamma wordt sterk uitgebreid met veren matrassen, PU matrassen, een gamma ergonomische kussens en op maat gemaakte scheepsmatrassen.

1985

De bouw van een nieuwe fabriek in Meulebeke waar we onze eerste 100.000 matrassen produceren. In deze periode wordt ook onze eerste lattenbodem ‘Wimaflex’ geïntroduceerd, de perfecte combinatie met een REVOR matras voor een gezonde nachtrust.

1972

De oprichting van Revor, eerst als boetiek in het Ring Shopping Center te Kuurne en daarna al snel overgeschakeld naar de productie van kwaliteitsvolle matrassen. Onze eerste Revor latex matras was een revolutie binnen de slaapwereld, gemaakt en aanbevolen door artsen en rugspecialisten.