terug

Ascot

Boxspring Ascot zorgt voor een uitstekend slaapcomfort.
Elektrische boxspring
Vaste boxspring
Matras

De Ascot boxspringset is een echte eyecatcher in de slaapkamer. De boxspring met typische landelijke uitstraling  kan gecombineerd worden met 2 stijlvolle hoofdborden die zijn landelijke stijl extra accentueren. Om het concept van deze Ascot boxspringset compleet te maken werd ook nog een bijpassend pootje ontworpen.

Lees meer
Vanaf3619-
Vind dit product bij je verdeler Configureer deze boxspringset

KIES UIT MEER DAN 100 STOFFEN OF LEATHERLOOKS

 • Bilbao Spruce

  Bilbao Spruce

 • Hopper Brown

  Hopper Brown

 • Missouri Brown

  Missouri Brown

 • Monterey Snow

  Monterey Snow

 • Santos Black

  Santos Black

 • Tecnica Bronze

  Tecnica Bronze

 • Troy Gargoyle

  Troy Gargoyle

ONTDEK ALLE STOFKLEUREN EN VRAAG GRATIS STOFSTALEN AAN

KIES JE HOOFDBORD

Meghan

Meghan

Queen

Queen

KIES JE BOXSPRING

De met de hand gemaakte box en matras zijn zo zorgvuldig en warm afgewerkt, dat het nauwelijks te vatten valt hoe innovatief de binnenkant wel is. De low height pocketveren van de Ascot Box zorgen voor de stevigheid die nodig is om de luxueuze matras optimaal te laten werken. Ze ontlasten de druk en werken elk afzonderlijk in de diepte. De Ascot Boxspring is niet alleen verkrijgbaar in vaste, maar ook in elektrische versie. Beide zijn voorzien van een antislip spiegel. Je kan zowel bij de vaste als elektrische versie kiezen voor een box met hoogte 28cm of voor de royalere versie van 37cm hoog.

DE ASCOT MATRAS

Deze luxueuze matras is speciaal ontwikkeld voor de Ascot boxspringset. De met de hand genopte hoes is typerend voor een boxspringset in landelijke stijl en kon dus zeker niet ontbreken. De matras heeft binnenin een multilayer pocketverenkern, hierbij liggen twee verenkernen op elkaar die reageren op elkaars indrukking.

Hoogte: 26cm
Kern: Multilayer Pocketveren (300 + 300 veren/m²)
Comfortlagen: 2x3cm Latex
Tussenlagen: Katoen
Hoes: Met de hand genopte hoes, doorstikt met thermowatten en afgewerkt met exclusieve Belgische damast.

HET ASCOT POOTJE

Net zoals de matras hebben we ook een specifieke poot geselecteerd voor dit concept. Het 'pootje lambda', verkrijgbaar in 2 kleuren, werkt het landelijke concept helemaal af.