terug

Ascot

Boxspring Ascot zorgt voor een uitstekend slaapcomfort.
Elektrische boxspring
Vaste boxspring
Kashmir matras

De Ascot boxspringset is een echte eyecatcher in de slaapkamer. De boxspring met typische landelijke uitstraling  kan gecombineerd worden met het Meghan hoofdborden die zijn landelijke stijl extra accentueren. Om het concept van deze Ascot boxspringset compleet te maken werd ook nog een bijpassend pootje ontworpen. Deze boxspring getuigt van de grootste zorg voor product en klant. Zowel de handgemaakte boxspring als de bijpassende, met de hand genopte matras, zijn een mooi voorbeeld van een sterk staaltje Revor vakmanschap
Vanafprijs op basis van 140x200, cat 10 stoffen, cat 1 poten en serie 1 hoofdborden.

Vanaf2659-
Vind dit product bij je verdeler

KIES JE BOXSPRING

De met de hand gemaakte box en matras zijn zo zorgvuldig en warm afgewerkt, dat het nauwelijks te vatten valt hoe innovatief de binnenkant wel is. De low height pocketveren van de Ascot Box zorgen voor de stevigheid die nodig is om de luxueuze matras optimaal te laten werken. Ze ontlasten de druk en werken elk afzonderlijk in de diepte. De Ascot Boxspring is niet alleen verkrijgbaar in vaste, maar ook in elektrische versie. Beide zijn voorzien van een antislip spiegel. Beide versies zijn 28cm hoog.

Het Meghan hoofdbord

Je kan de Ascot boxspring combineren met alle hoofdborden uit de Revor collectie. Onze designers raden echter aan deze landelijke boxspring te combineren met het Meghan hoofdbord om de klassieke, landelijke uitstraling compleet te maken.

Kashmir Anatomic 750, 1500 of 3000 matras

De Kashmir Anatomic is één van de beste matrassen van ons assortiment. Bij deze klassieke handgenopte matras heeft u de keuze tussen een 750, 1500 of 3000 die het verschil in aantal pocketveren aangeeft. Met de 7 ergonomische comfortzones biedt deze matras de perfecte ondersteuning in combinatie met de Be-Anatomic boxspring! 

Hoogte: 28cm
Kern: Pocketveren (300, 500 of 1000 veren/m²)
Hoes: Vaste, handgenopte kashmir luxehoes
Comfortlagen: Gelpulse of Viscogel

HET ASCOT POOTJE

Je kan de Ascot boxspringset combineren met alle poten uit de Revor collectie maar wij raden aan het pootje i te selecteren. Dit pootje is beschikbaar in Naturel kleur of Wengé kleur en maakt de landelijke look compleet