terug

Woodbox

Woodbox
Woodbox
Woodbox
Woodbox

De Woodbox staat helemaal in het teken van het warme gevoel van hout. De boxspring wordt stevig ondersteund door 2 elegante houten poten massief beukenhout. Om het concept af te werken kan je kiezen uit alle Revor hoofdborden. Weet je perfect wat je wil? Ook dan zit je bij Revor goed! Bij ons kan je je eigen bed samenstellen. Volledig naar jouw wensen en smaak. Personaliseer jouw Woodbox door zelf je stofkleur en hoofdbord te kiezen. Bekijk hieronder alle opties. Vanafprijs op basis van 140x200, cat10 stoffen, cat1 poten en serie1 hoofdborden.

Vanaf2439-
Vind dit product bij je verdeler

De woodbox boxspring

De Woodbox boxspring is een boxspring van 18cm hoog die wordt afgewerkt met de Wood pootjes. Dit zijn 2  houten, elegante poten die over de volledige lengte van het bed lopen. Met de Wood poten staat de boxspring 20cm van de grond. 

Kies je matras

Je kan de Woodbox combineren met alle matrassen uit het Revor gamma. Wij raden echter aan om deze te combineren met een matras uit ons Aero Anatomic of Kashmir Anatomic gamma. Deze matrassen hebben een Anatomische verenkern die zorgt voor een perfecte ergonomische ondersteuning.

Bekijk hier alle matrassen.