terug

Storage box

Onze huizen en dan vooral slaapkamers worden alsmaar kleiner. Genoeg opbergruimte hebben is dan ook een hedendaags probleem waar veel mensen mee te kampen hebben. De Storage box is de ideale oplossing voor slaapkamers met weinig opbergruimte. Deze boxspring is beschikbaar in 2 uitvoeringen, met een opening via een lade aan de zijkant (easybox), of via een opening aan de bovenkant (storage box) waardoor je de volledige binnenkant van de box kan gebruiken als opbergruimte. De boxspring heeft een sterke antislipspiegel bovenaan, zodat je matras ook altijd netjes blijft liggen. Vanafprijs op basis van 140x200, cat10 stoffen, cat1 poten en serie1 hoofdborden.

Vanaf2549-
Vind dit product bij je verdeler

STORAGE BOX

De storage box heeft een opening aan de bovenkant en kan opengedaan worden met een opwaartse beweging. Deze box heeft in het bovenste gedeelte flexibele latten en vormt de perfecte bodem voor de Revor matrassen.

Hoogte boxspring: 38cm
Afmeting opbergruimte: Lengte box - 7cm, Breedte box - 5cm, Hoogte box: 23cm

EASY BOX

De Easybox heeft opbergruimte via een lade aan de zijkant van het bed. Deze box heeft in het bovenste gedeelte flexibele latten en vormt de perfecte bodem voor de Revor matrassen.

Hoogte Boxsrping: 28cm
Afmeting opbergruimte: 115 x 46 x 13 cm

Personaliseer je boxspring

Kies uit de volledige collectie hoofdborden en pootjes om zo je boxspring volledig te personaliseren. Werk je boxspring af met een stofkleur naar keuze uit de meer dan 120 stoffen en leatherlooks. Ontdek alle stoffen bij een verdeler in je buurt.