terug

Relax 1500 Latex

De Relax 1500 Latex is een matras die u extra ondersteuning en comfort biedt. De kern met 1500 individueel verpakte pocketveren zorgt ervoor dat bewegingen op het ene ligvlak minder voelbaar zijn op het andere ligvlak.  De Latex versie heeft bovendien extra sterke eigenschappen op vlak veerkracht en ergonomie.
 
De afritsbare dubbeldoek hoes is doorstikt met antiallergische thermowatten kan gewassen worden op 40°C. Volgende afmetingen van deze matras liggen op stock en zijn onmiddellijk leverbaar: 90/160/180cm x 200cm.
579-
Vind dit product bij je verdeler

DE POCKETVERENKERN

Deze matras heeft een kern van pocketveren dit zijn tonvormige veren, individueel verpakt in textiel hoesjes. Elk veertje kan daardoor onafhankelijk reageren en een zeer hoge plaatselijke indrukking en comfort garanderen op plaatsen waar de lichaamsdruk het hoogst of laagst is.

Omdat er veel open ruimtes rondom en in de pockets zijn, kan lucht makkelijk door de matras heen. De honderden zakjesveren bieden dus een perfecte ventilatie en een optimale vochtafvoer bij iedere indrukking of beweging op de matras. De ideale oplossing tegen transpireren.

Onze pocketveren zijn altijd elektro-thermisch gehard, deze veren ondergaan nog een extra korte en krachtige verhitting waardoor de veren een langere levensduur hebben.

De Latex Comfortlaag

Boven en onder de binnenveer is er een geperforeerd comfortkussen van 4 cm dik uit latex aanwezig. Door de perforatie kan lucht en vocht vrij door de matras circuleren. Latex is extreem puntelastisch en biedt een opwaartse tegendruk onder belasting, waardoor het materiaal onmiddellijk zijn oorspronkelijke vorm terugkrijgt. De matras past zich dus direct aan uw lichaamshouding aan.

DE RELAX HOES

De cover van deze wasbare hoes heeft een 3D-structuur voor verbeterde ventilatie en vochtbeheer. De hoes is gewatteerd voor een zachter comfortgevoel met thermische wol (300 g / m²).