terug

Kashmir Anatomic 3000 Gelpulse

De Kashmir Anatomic 3000 Gelpulse matras is onze meest luxueuze matras. De kern met 3000 Anatomic pocketveren volgt de vorm van je lichaam en zorgt voor een ongezien comfort en ergonomische ondersteuning. De Gelpulse comfortlaag is een zeer veerkrachtig materiaal en heeft verkoelende eigenschappen. De kashmir hoes zorgt op zijn beurt voor een extra zacht en luxueus comfortgevoel.
1444-
Vind dit product bij je verdeler

DE ANATOMIC VERENKERN

De Anatomic verenkern volgt de anatomische vorm van het menselijk lichaam.
De Active Support Technologie van deze 7 zone matras van de nieuwste generatie wordt gemaakt door een uitgepuurde mix van 4 verschillende hardheden, waarbij vooral de schouder-, lenden- en bekkenzone werden geoptimaliseerd. Hierdoor krijg je een perfecte ergonomische ondersteuning.

Deze matras heeft een kern met 1000 veren/m².

DE AEROFEEL TUSSENLAAG

Boven en onder de verenkern ligt de Aerofeel tussenlaag. Deze opencellige, driedimensionele ademende laag. versterkt het ventilerende karakter en de puntelasticiteit van de Anatomicveren. Het zorgt er mee voor dat de druk op de matras wordt gedempt én minder tegendruk ontstaat. Zo wordt de ergonomie van de veren versterkt en ontstaat er een harmonieus, comfortabel geheel.

DE GELPULSE COMFORTLAAG

Boven de verenkern ligt een comfortlaag van 4cm Gelpulse. Dit is een combinatie van gel en Latex. De ongekende elasticiteit zorgt voor een opwaartse tegendruk waardoor het onmiddellijk terugkeert in zijn oorspronkelijke vorm. Dit resulteert in een perfecte ondersteuning op elk moment tijdens je nachtrust. De gel zorgt op zijn beurt voor een verkoelend effect.

DE KASHMIR HOES

De Luxueuze met de hand genopte kashmir hoes is doorstikt met 2cm Hybrid Foam voor een extra zacht comfortgevoel.