terug

Kashmir Anatomic 1500 Viscogel

De Kashmir Anatomic 1500 Viscogel matras is een luxe pocketveermatras. De kern met 1500 Anatomic pocketveren volgt de vorm van je lichaam en zorgt voor een ongezien comfort en ergonomische ondersteuning. De Viscogel comfortlaag zorgt voor een uitstekende drukverdeling en verdeling van het lichaamsgewicht en vormt zich via je lichaamstemperatuur naar de vorm van het lichaam. De kashmir hoes zorgt op zijn beurt voor een extra zacht en luxueus comfortgevoel.
1232-
Vind dit product bij je verdeler

DE ANATOMIC VERENKERN

De Anatomic verenkern volgt de anatomische vorm van het menselijk lichaam.
De Active Support Technologie van deze 7 zone matras van de nieuwste generatie wordt gemaakt door een uitgepuurde mix van 4 verschillende hardheden, waarbij vooral de schouder-, lenden- en bekkenzone werden geoptimaliseerd. Hierdoor krijg je een perfecte ergonomische ondersteuning.

Deze matras heeft een kern met 500 veren/m².

 

DE AEROFEEL TUSSENLAAG

Boven en onder de verenkern ligt de Aerofeel tussenlaag. Deze opencellige, driedimensionele ademende laag. versterkt het ventilerende karakter en de puntelasticiteit van de Anatomicveren. Het zorgt er mee voor dat de druk op de matras wordt gedempt én minder tegendruk ontstaat. Zo wordt de ergonomie van de veren versterkt en ontstaat er een harmonieus, comfortabel geheel.

DE VISCOGEL COMFORTLAAG

Boven de verenkern zit een comfortlaag van 4cm Viscogel. Dit is een combinatie van Visco en Gel. Visco, of ook wel traagschuim, heeft de eigenschap om na indrukking langzaam terug omhoog te komen. Hierdoor vermindert het de tegendruk op het lichaam. Visco is temperatuurgevoelig waardoor het zich aanpast naar jouw lichaam door je lichaamstemperatuur. De Gel heeft op zijn beurt verkoelende en anti-allergische eigenschappen.

DE KASHMIR HOES

De Luxueuze met de hand genopte kashmir hoes is doorstikt met 2cm Hybrid Foam voor een extra zacht comfortgevoel.