terug

Eclectic

Eclectic
Eclectic
Eclectic
Eclectic
Eclectic

Een zwevend hoofdbord met afgeronde hoekjes, elegante pootjes, unieke kleuren, de Eclectic heeft het allemaal. Het elegante design van van het Eclectic bed gaat hand in hand met een krachtige binnenkant. De pocketveren in deze boxspring bieden je alle ondersteuning die je nodig hebt en garanderen de beste slaapervaring. Weet je perfect wat je wil? Ook dan zit je bij Revor goed! Bij ons kan je je eigen bed samenstellen. Volledig naar jouw wensen en smaak. Personaliseer jouw Eclectic door zelf je stofkleur, hoofdbord, box en pootjes te kiezen. Bekijk hieronder alle opties. Vanafprijs op basis van 140x200, cat10 stoffen, cat1 poten en serie1 hoofdborden.

Vanaf2199-
Vind dit product bij je verdeler

KIES JE HOOFDBORD

Eclectic Fashion

Eclectic Fashion

Eclectic Pocket

Eclectic Pocket

Eclectic Stripe

Eclectic Stripe

Eclectic Uni

Eclectic Uni

KIES JE BOXSPRING

De ECLECTIC kan geleverd worden in een vaste versie van 18 of 25cm hoog.
Deze vaste box heeft binnenin een kern van pocketveren.

Lees je graag nog een boek, of kijk je vaak tv in bed? Dan is de elektrisch verstelbare versie van 25cm hoog zeker een aanrader. Deze versie heeft binnenin een kern van thermisch geharde pocketveren. Deze verenkern biedt iets meer comfort doordat de veren afzonderlijk van elkaar kunnen bewegen.

Alle boxsprings zijn bovendien voorzien van een antislip spiegel, hierdoor blijft je matras altijd mooi op zijn plaats liggen.

Elektrische boxspring van Revor Bedding.

KIES JE POOTJES

Je kan kiezen uit onze volledige collectie pootjes. Wij raden aan je ECLECTIC boxspring verder af te werken met de Vita pootjes. 13 cm hoog en beschikbaar in het brons en in het goud. Aan jou de keuze!

Vita 13cm (Brons)

Vita 13cm (Brons)

Vita 13cm (Goud)

Vita 13cm (Goud)

Vita 13cm (Goud)

KIES JE MATRAS

Je kan deze boxspring combineren met alle matrassen uit het Revor gamma. Wij raden echter aan om deze te combineren met een matras uit ons Aero Anatomic gamma. Deze matrassen hebben een Anatomische verenkern die zorgt voor een perfecte ergonomische ondersteuning.

Bekijk hier alle Aero Anatomic matrassen.