terug

Comfort 750 Visco

De Comfort 750 Visco is een matras die u extra ondersteuning en comfort biedt. De kern met 750 individueel verpakte pocketveren zorgt ervoor dat bewegingen op het ene ligvlak minder voelbaar zijn op het andere ligvlak. De Visco versie heeft bovendien extra sterke eigenschappen op vlak van drukverdeling en een gelijke verdeling van het lichaamsgewicht. De afritsbare dubbeldoek hoes is doorstikt met antiallergische thermowatten en heeft een 3D ventillatieband zodat de luchtdoorstroom bevorderd wordt.

454-
Vind dit product bij je verdeler

DE POCKETVERENKERN

Deze matras heeft een kern van pocketveren dit zijn tonvormige veren, individueel verpakt in textiel hoesjes. Elk veertje kan daardoor onafhankelijk reageren en een zeer hoge plaatselijke indrukking en comfort garanderen op plaatsen waar de lichaamsdruk het hoogst of laagst is.

Omdat er veel open ruimtes rondom en in de pockets zijn, kan lucht makkelijk door de matras heen. De honderden zakjesveren bieden dus een perfecte ventilatie en een optimale vochtafvoer bij iedere indrukking of beweging op de matras. De ideale oplossing tegen transpireren.

Onze pocketveren zijn altijd elektro-thermisch gehard, deze veren ondergaan nog een extra korte en krachtige verhitting waardoor de veren een langere levensduur hebben.

DE VISCO COMFORTLAAG

Visco, of ook wel traagschuim, heeft de eigenschap om na indrukking langzaam terug omhoog te komen. Hierdoor vermindert het de tegendruk op het lichaam. Visco is temperatuurgevoelig waardoor het zich aanpast naar jouw lichaam door je lichaamstemperatuur.