terug

Citybox

De Citybox, met zijn 11cm hoogte, heeft een strakke en moderne vormgeving die zich duidelijk onderscheidt van de traditionele boxsprings. Bovendien hoef je niet in te boeten aan ligcomfort; citybox is voorzien van een hoogst kwalitatieve mini-pocketverenkern. 

Lees meer
Vanaf2190-
Vind dit product bij je verdeler

CITYBOX: VERFIJND, ERGONOMISCH, TRENDY, 13CM

De Citybox is met zijn bodem van 13cm hoog onze meest hippe boxspring. De ideale boxspring voor jonge mensen die houden van een strak en verfijnd design.

Deze boxspring biedt, dankzij de minipocketveren binnenin, een even goede ondersteuning als hogere boxsprings. Een mooie combinatie van trendy esthetiek en een uitgepuurde ergonomie dus.

Personaliseer je boxspring

Kies uit de volledige collectie hoofdborden en pootjes om zo je boxspring volledig te personaliseren. Werk je boxspring af met een stofkleur naar keuze uit de meer dan 120 stoffen en leatherlooks. Ontdek alle stoffen bij een verdeler in je buurt.

KIES JE MATRAS

Je kan deze boxspring combineren met alle matrassen uit het Revor gamma. Wij raden echter aan om deze te combineren met een matras uit ons Aero Anatomic gamma. Deze matrassen hebben een Anatomische verenkern die zorgt voor een perfecte ergonomische ondersteuning.

Bekijk hier alle Aero Anatomic matrassen.