terug

Be-Anatomic

De Be-Anatomic Boxspringset is volledig ontworpen met de focus op het creëren van de meest ergonomische boxspring. De box zelf heeft binnenin een anatomic pocketverenkern, deze kern volgt de anatomische vorm van het menselijk lichaam en biedt zo een nog betere en anatomisch correctere ondersteuning.

Vanaf2499-
Vind dit product bij je verdeler Configureer deze boxspringset

KIES UIT MEER DAN 100 STOFFEN OF LEATHERLOOKS

 • Bilbao Spruce

  Bilbao Spruce

 • Hopper Brown

  Hopper Brown

 • Missouri Brown

  Missouri Brown

 • Monterey Snow

  Monterey Snow

 • Santos Black

  Santos Black

 • Tecnica Bronze

  Tecnica Bronze

 • Troy Gargoyle

  Troy Gargoyle

ONTDEK ALLE STOFKLEUREN EN VRAAG GRATIS STOFSTALEN AAN

DE MEEST ERGONOMISCHE BOXSPRING

De Anatomic box is onze meest ergonomische boxspring. De Anatomic verenkern binnenin heeft veren met 4 verschillende hardheden en volgt de anatomische vorm van het menselijk lichaam. Hierdoor krijg je een betere en correctere ondersteuning.

Deze boxspring is voorzien van een 3D antislipspiegel voor een goede ventilatie, bovendien blijft hierdoor je matras mooi op zijn plaats liggen.

De Anatomic box is 28cm hoog en enkel verkrijgbaar in een vaste, niet verstelbare, versie.

KIES JE HOOFDBORD

Classico

Classico

Joli

Joli

Mondriaan De Luxe

Mondriaan De Luxe

Vitello Directo

Vitello Directo

Vitello Classico

Vitello Classico

Vitello Joli

Vitello Joli

DE ANATOMIC MATRAS

De Active Support Technologie van deze 7 zone matras van de nieuwste generatie wordt gemaakt door een uitgepuurde mix van 4 verschillende hardheden, waarbij vooral de schouder-, lenden- en bekkenzone werden geoptimaliseerd. De ‘contour’ die Be-Anatomic volgt, werd ontwikkeld volgens een specifiek anatomisch patroon. Omdat er veel open ruimtes rondom en in de pockets zijn, kan lucht makkelijk door de matras heen. De honderden zakjesveren bieden dus een perfecte ventilatie en een optimale vochtafvoer bij iedere indrukking of beweging op de matras. De ideale oplossing tegen transpireren. De matras heeft keuze tussen 2 comfortlagen: Gelpulse of Viscogel.

Nordisk Be-Anatomic 1500 Hybride

De Be-Anatomic Matras is ook beschikbaar in een gestoffeerde versie met Topper. De matras wordt altijd bekleed in de stofkleur van jouw boxspring. Dit geeft je bed een nog mooiere look. De topper biedt op zijn beurt dan weer meer comfort tijdens je nachtrust.

Hoogte matras: 24cm
Hoogte topper: 7cm
Samenstelling matras: Pocketverenkern

KIES JE POOTJE

Werk je Be-Anatomic boxspringset verder af met het pootje naar jouw keuze. Van naturel hout tot aluminium gelakt. Aan jou de keuze!

bekijk hier ons volledig aanbod pootjes