terug

BE-ANATOMIC

De Be-Anatomic Boxspringset is volledig ontworpen met de focus op het creëren van de meest ergonomische boxspring. De box zelf heeft binnenin een anatomic pocketverenkern, deze kern volgt de anatomische vorm van het menselijk lichaam en biedt zo een nog betere en anatomisch correctere ondersteuning. Vanafprijs op basis van 140x200, cat10 stoffen, cat1 poten en serie1 hoofdborden.

Vanaf3049-
Vind dit product bij je verdeler

DE MEEST ERGONOMISCHE BOXSPRING

De Anatomic box is onze meest ergonomische boxspring. De Anatomic verenkern binnenin heeft veren met 4 verschillende hardheden en volgt de anatomische vorm van het menselijk lichaam. Hierdoor krijg je een betere en correctere ondersteuning.

Deze boxspring is voorzien van een 3D antislipspiegel voor een goede ventilatie, bovendien blijft hierdoor je matras mooi op zijn plaats liggen.

De Anatomic box is 28cm hoog en enkel verkrijgbaar in een vaste, niet verstelbare, versie.

Personaliseer je boxspring

Kies uit de volledige collectie hoofdborden en pootjes om zo je boxspring volledig te personaliseren. Werk je boxspring af met een stofkleur naar keuze uit de meer dan 120 stoffen en leatherlooks. Ontdek alle stoffen bij een verdeler in je buurt.

DE ANATOMIC MATRAS

Combineer je Anatomic boxspring met een Anatomic matras. De Revor Anatomic pocketveermatrassen zijn onze best presterende matrassen op vlak van ergonomie en ligcomfort. Deze matrassen hebben vanbinnen een kern met anatomic pocketveren. Deze veren hebben een aangepaste zoneverdeling die de vorm van het menselijk lichaam volgt en werd ontwikkeld in samenwerking met kinesisten en orthopedisten. Er zijn 2 versies, Aero en Kashmir: De Aero versie heeft door zijn 3D hoes verbeterde eigenschappen op vlak van ventilatie en vochtafvoer terwijl de Kashmir versie dan weer een luxe comfortgevoel biedt door de hoes met kasjmier wol. De matras heeft keuze tussen 2 comfortlagen: Gelpulse of Viscogel. Ontdek alle Anatomic matrassen hier.