terug

Anatomic Natural Latex 22

  • 100% natuurlijke grondstoffen
  • Medium tot stevig comfortgevoel
  • Perfecte ventilatie en vochtregulatie
  • Aanbevolen bij rugklachten
  • Anatomische zoneverdeling
  • Antibacterieel en schimmelwerend
  • Perfecte recuperatie/ideaal voor sporters
  • Lotto-Soudal matras

Volgende afmetingen van deze matras liggen op stock en zijn onmiddelijk leverbaar: 90/150/160/180cm x 200cm.

1222-
Vind dit product bij je verdeler

Philippe Gilbert

Geef jij net als Philippe Gilbert de voorkeur aan een matras met het allerhoogste ergonomische comfort en een ongekende veerkracht? Dan is onze Anatomic Natural Latex matras zeker iets voor jou! Dankzij de 100% natuurlijke materialen garanderen we een gezonde nachtrust, een verbeterde vochtregulatie en een perfect bedklimaat tijdens zowel zomer als winter. De matras biedt een hoge ergonomische ondersteuning en zorgt voor een versnelde recuperatie tijdens het slapen. De ideale matras voor sporters.

Matras van: Philippe Gilbert, Caleb Ewan, John Degenkolb, Roger Kluge, Steff Cras, Tim Wellens

Anatomische zoneverdeling

Door de uitgekiende anatomische zoneverdeling krijgt je lichaam op elk moment van je nachtrust een perfecte ergonomische ondersteuning. De matras werd ontwikkeld in samenwerking met kinesisten en orthopedisten en volgt de vorm van jouw lichaam om zo de hoogst mogelijke ergonomie te garanderen. De 7 comfortzones werden tot in de puntjes verfijnd om elk deel van het lichaam de perfecte ondersteuning te bieden die het nodig heeft.

Ventilerend en vochtregulerend

Door de vele perforaties en luchtkanalen in de kern scoort deze matras ook buitengewoon goed op vlak van ventilatie en vochtregulatie. De natuurlijke materialen in de hoes versterken bovendien de lucht- en vochtcirculatie van deze matras. 

De 100% natuurlijke Hoes

De 100% katoenen hoes met doorstikking van natuurlijke materialen is wasbaar via droogkuis. De hoes geeft goede ventilerende en vochtregulerende eigenschappen. Door de extra pro-biotica behandeling is de matras ook anti-allergisch en kies je dus zeker voor een gezonde nachtrust.

100% Natuurlijke materialen

Deze matras is volledig opgebouwd uit 100% natuurlijke grondstoffen.

Door het gebruik van natuurlatex, een hernieuwbare natuurlijke grondstof, is de ecologische voetafdruk van je matras gering. Natuurlatex is het sap gewonnen uit de rubberboom afkomstig uit gecertificeerde plantages.

De hoes is een 100% katoenen dubbeldoek hoes doorstikt met enkel natuurlijke materialen zoals wol en wildzijde.