terug

Aero Anatomic 750 Gelpulse

  • Perfect voor elke slaaphouding
  • Goede ventilerende en vochtafvoerende eigenschappen
  • Perfecte ergonomische ondersteuning door goede veerkracht en drukverdeling
  • Anti allergische eigenschappen
  • Perfecte recuperatie/ideaal voor sporters
  • Met Anatomische zoneverdeling
  • Lotto-Soudal matras
  • 25cm hoog

​Volgende afmetingen van deze matras liggen op stock en zijn onmiddelijk leverbaar: 90/150/160/180cm x 200cm

894-
Vind dit product bij je verdeler

Favoriet van wielrenner Thomas De Gendt

Geef jij net als Thomas De Gendt de voorkeur aan een matras die goed ventileert? Dan zijn onze Aero Anatomic matrassen zeker iets voor jou! Dankzij de Aerofeel tussenlaag en de Gelpulse comfortlaag wordt je zweetgedrag in toom gehouden en ervaar je maximaal comfort. Deze matras biedt een hoge ergonomische ondersteuning en zorgt voor een versnelde recuperatie tijdens het slapen. De ideale matras voor sporters dus.

De Aero Anatomic matrassen zijn beschikbaar in 3 versies: met 750, 1500 of 3000 veren.

Matras van: Thomas De Gendt, Gerben Thijssen, Rasmus Iversen, Brian Van Goethem, Jelle Wallays, Tomasz Marczynski

DE ANATOMIC VERENKERN

De Anatomic verenkern volgt de anatomische vorm van het menselijk lichaam.
De Active Support Technologie van deze 7 zone matras van de nieuwste generatie wordt gemaakt door een uitgepuurde mix van 4 verschillende hardheden, waarbij vooral de schouder-, lenden- en bekkenzone werden geoptimaliseerd. Hierdoor krijg je een perfecte ergonomische ondersteuning.

Deze matras heeft een kern met 300 veren/m².

DE AEROFEEL TUSSENLAAG

Boven en onder de verenkern ligt de Aerofeel tussenlaag. Deze opencellige, driedimensionele ademende laag. versterkt het ventilerende karakter en de puntelasticiteit van de Anatomicveren. Het zorgt er mee voor dat de druk op de matras wordt gedempt én minder tegendruk ontstaat. Zo wordt de ergonomie van de veren versterkt en ontstaat er een harmonieus, comfortabel geheel.

DE ONDERSTEUNENDE LAAG

De ondersteunende laag van 4cm HR koudschuim biedt een stevige basis voor de verdere opbouw van de matras. Koudschuim is een zeer opencellig materiaal, waardoor het vocht snel kan afvoeren en warmte goed kan reguleren. Bovendien heeft het goede eigenschappen op het gebied van veerkracht, duurzaamheid en puntelasticiteit.

DE GELPULSE COMFORTLAAG

Boven de verenkern ligt een comfortlaag van 4cm Gelpulse. Dit is een combinatie van gel en Latex. De ongekende elasticiteit zorgt voor een opwaartse tegendruk waardoor het onmiddellijk terugkeert in zijn oorspronkelijke vorm. Dit resulteert in een perfecte ondersteuning op elk moment tijdens je nachtrust. De gel zorgt op zijn beurt voor een verkoelend effect.

DE HOES

Deze hoes versterkt het ventilerende karakter van de Aero Anatomic matrassen. De afritsbare dubbeldoek hoes heeft een 3D antislip onderaan en 3D ventilatieband rondom de volledige matras. De bovenkant van de hoes is doorstikt met 2 cm Hybrid Foam voor een aangenaam comfortgevoel.