terug

Aero Anatomic 1500 Viscogel

De Aero Anatomic 1500 Viscogel matras biedt een uitstekende ergonomische ondersteuning en een verbeterde ventilatie en vochtafvoer. De kern met 1500 Anatomic pocketveren volgt de vorm van je lichaam en zorgt voor een ongezien comfort en ergonomische ondersteuning. De Viscogel comfortlaag zorgt voor een perfecte drukverdeling en een gelijke verdeling van het lichaamsgewicht en heeft verkoelende eigenschappen. De hoes met 3D ventilatieband versterkt het ventilerende karakter van de matras en kan gewassen worden op 40°C.

1029-
Vind dit product bij je verdeler

DE ANATOMIC VERENKERN

De Anatomic verenkern volgt de anatomische vorm van het menselijk lichaam.
De Active Support Technologie van deze 7 zone matras van de nieuwste generatie wordt gemaakt door een uitgepuurde mix van 4 verschillende hardheden, waarbij vooral de schouder-, lenden- en bekkenzone werden geoptimaliseerd. Hierdoor krijg je een perfecte ergonomische ondersteuning.

Deze matras heeft een kern met 500 veren/m².

 

DE AEROFEEL TUSSENLAAG

Boven en onder de verenkern ligt de Aerofeel tussenlaag. Deze opencellige, driedimensionele ademende laag. versterkt het ventilerende karakter en de puntelasticiteit van de Anatomicveren. Het zorgt er mee voor dat de druk op de matras wordt gedempt én minder tegendruk ontstaat. Zo wordt de ergonomie van de veren versterkt en ontstaat er een harmonieus, comfortabel geheel.

DE ONDERSTEUNENDE LAAG

De ondersteunende laag van 4cm HR koudschuim biedt een stevige basis voor de verdere opbouw van de matras. Koudschuim is een zeer opencellig materiaal, waardoor het vocht snel kan afvoeren en warmte goed kan reguleren. Bovendien heeft het goede eigenschappen op het gebied van veerkracht, duurzaamheid en puntelasticiteit.

DE VISCOGEL COMFORTLAAG

Boven de verenkern zit een comfortlaag van 4cm Viscogel. Dit is een combinatie van Visco en Gel. Visco, of ook wel traagschuim, heeft de eigenschap om na indrukking langzaam terug omhoog te komen. Hierdoor vermindert het de tegendruk op het lichaam. Visco is temperatuurgevoelig waardoor het zich aanpast naar jouw lichaam door je lichaamstemperatuur. De Gel heeft op zijn beurt verkoelende en anti-allergische eigenschappen.

DE HOES

Deze hoes versterkt het ventilerende karakter van de Aero Anatomic matrassen. De afritsbare dubbeldoek hoes heeft een 3D antislip onderaan en 3D ventilatieband rondom de volledige matras. De bovenkant van de hoes is doorstikt met 2 cm Hybrid Foam voor een aangenaam comfortgevoel.