Anatomic


Het Anatomic slaapconcept

De Anatomic boxspringset met de nieuwste generatie pocketveren. Deze prachtige samenstelling is ontstaan uit de ontwikkeling van de hoog-ergonomische Aero Anatomic matras.
Bovendien kan je zelf kiezen hoe jouw bed er zal uitzien. De Anatomic boxspringset is verkrijgbaar met box, hoofdbord en pootjes naar keuze en natuurlijk in uw favoriete stof.

De verenkern heruitgevonden


De contour die Anatomic volgt, werd ontwikkeld volgens een specifiek anatomisch patroon. De matras kern volgt als het ware de vorm van het menselijk lichaam.
De Active Support Technologie van deze 7 zone matras van de nieuwste generatie wordt gemaakt door een uitgepuurde mix van 4 verschillende hardheden, waarbij vooral de schouder-, lenden- en bekkenzone werden geoptimaliseerd.

Anatomic werd ontwikkeld in samenwerking met een team orthopedisten en kinesisten met het oog op een verbeterde ergonomie binnen de slaapwereld.
Meer info over deze matras? klik hier.

De box van jouw hart

De Anatomic matras werd ontwikkeld voor gebruik op de Revor boxspring. Deze box met pocketverenkern, heeft een hoogte van 24cm of 28cm en is voorzien van een 3D antislip spiegel voor een optimale ventilatie.
In samenspel met de pocketveren van deze box, worden de unieke kernmerken van de Anatomic matraskern ten volle benut. Hierdoor vormt zich een harmonieus geheel door de box en matras.

Welk hoofdbord geniet jouw voorkeur?

De Anatomic boxspringset wordt geleverd met een hoofdbord naar keuze.
Stuk voor stuk tijdloze klassiekers die passen in vrijwel elk interieur.
Van no-nonse strak tot royaal klassiek. In de stof van jouw keuze.

Kies jouw pootjes.

Het zit hem soms in de details! Kies zelf de pootjes volgens jouw voorkeur. Wij kozen alvast voor de Vita-pootjes die het bed volledig tot zijn recht laat komen.

Welke stof past het beste bij jouw samenstelling?

Revor selecteerde voor deze boxspring een uitgebreid gamma van 100 (jawel!) tijdloze en trendy stoffen en leatherlooks.
Makkelijk te onderhouden stoffen met een zeer lange levensduur.
Enkel aan jou om te beslissen welke stofkwaliteit en welke kleur u het beste bevalt.

Bekijk onze brochure!