terug

Skybox

De Skybox biedt jou een gevoel van exclusiviteit. Deze boxspring onderscheidt zich van de rest door zijn innovatieve, strakke design. Typerend voor de Skybox is de stijlvolle oversizing aan de zijkanten en het voeteinde en de schuine afgeronde vlakken van de box zelf.

Lees meer
Vanaf2738-
Vind dit product bij je verdeler Configureer deze boxspringset

KIES UIT MEER DAN 100 STOFFEN OF LEATHERLOOKS

 • Bilbao Spruce

  Bilbao Spruce

 • Hopper Brown

  Hopper Brown

 • Missouri Brown

  Missouri Brown

 • Monterey Snow

  Monterey Snow

 • Santos Black

  Santos Black

 • Tecnica Bronze

  Tecnica Bronze

 • Troy Gargoyle

  Troy Gargoyle

ONTDEK ALLE STOFKLEUREN EN VRAAG GRATIS STOFSTALEN AAN

HET ZWEVENDE HOOFDBORD

De Skybox kreeg een speciaal bijpassend hoofdbord.

Dit hoofdbord staat niet op de grond maar heeft een leuk zwevend effect. De mooie afgeronde hoeken en de stijlvolle bies maken dit hoofdbord compleet.

DE BOXSPRING

Deze boxspring van 12cm hoog heeft zijn typerende stijl door de schuine vlakken, afgeronde hoeken en vooral de oversizing aan de buitenzijdes. Hierdoor heeft de boxspring aan elke zijde van de matras nog een extra afloop. De Skybox is een innovatie binnen de 'boxspring-wereld' door zijn uniek, modern design.

KIES JE MATRAS

Je kan de Citybox combineren met alle matrassen uit het Revor gamma. Wij raden echter aan om deze te combineren met een matras uit ons Aero Anatomic gamma. Deze matrassen hebben een Anatomische verenkern die zorgt voor een perfecte ergonomische ondersteuning.

Bekijk hier alle Aero Anatomic matrassen.

HET POOTJE DELTA

Het elegante pootje Delta van 20cm werd speciaal geselecteerd om te combineren met deze moderne boxspringset. Deze poot is verkrijgbaar in twee kleuren: Naturel en Wengé.