terug

Skybox

De Skybox biedt jou een gevoel van exclusiviteit. Deze boxspring onderscheidt zich van de rest door zijn innovatieve, strakke design. Typerend voor de Skybox is de stijlvolle oversizing aan de zijkanten en het voeteinde en de schuine afgeronde vlakken van de box zelf. De Skybox past perfect in elk hedendaags, modern interieur. Beter nog deze boxspring zal ongetwijfeld de eyecatcher worden van jouw slaapkamer. Skybox werd voorgesteld in 2019 als innovatief boxspring designVanafprijs op basis van 140x200, cat10 stoffen, cat1 poten en serie1 hoofdborden.

Vanaf2379-
Vind dit product bij je verdeler

HET ZWEVENDE HOOFDBORD

De Skybox kreeg een speciaal bijpassend hoofdbord: het Vitello Modern Rondo hoofdbord.

Dit hoofdbord staat niet op de grond maar heeft een leuk zwevend effect. De mooie afgeronde hoeken en de stijlvolle bies maken dit hoofdbord compleet.

DE BOXSPRING

Deze boxspring van 12cm hoog heeft zijn typerende stijl door de schuine vlakken, afgeronde hoeken en vooral de oversizing aan de buitenzijdes. Hierdoor heeft de boxspring aan elke zijde van de matras nog een extra afloop. De Skybox is een innovatie binnen de 'boxspring-wereld' door zijn uniek, modern design.

KIES JE MATRAS

Je kan deze boxspring combineren met alle matrassen uit het Revor gamma. Wij raden echter aan om deze te combineren met een matras uit ons Aero Anatomic gamma. Deze matrassen hebben een Anatomische verenkern die zorgt voor een perfecte ergonomische ondersteuning.

Bekijk hier alle Aero Anatomic matrassen.