Senze

Aan de basis van de Senze technologie ligt zijn drukverspreidende eigenschap, waardoor de matras zich minutieus aanpast aan alle lichaamsvormen.

De temperatuurgevoelige celstructuur past zich perfect aan de lichaamsvorm aan en ondersteunt op deze manier elk punt van het lichaam.

Delen

Zacht waar je het wenst, stevig waar het nodig is


Het unieke Senze-traagschuim heeft de eigenschap om bij indrukking niet meteen terug omhoog te komen. Met andere woorden, er vindt minder tegendruk op het lichaam plaats.

Hierdoor ontspant het lichaam en kan het in een natuurlijke houding blijven tijdens de slaap. Ook heeft Senze een uitermate positief effect op de bloedcirculatie en is het ideaal voor mensen met nek-en rugklachten.

De originele Senze matraskern zorgt voor een correcte ondersteuning van het lichaam. De 7 ingebouwde comfortzones zorgen bovendien voor een ergonomische ondersteuning van de wervelkolom.

De geperforeerde Senze matraskern zorgt voor een verhoogde luchtstroom door de matras. Het 3D ventilatiemateriaal in de hoes bevordert deze doorstroom.

Naast de traditionele Classic-kern, heeft Senze ook een Smooth-kern met een extra Smooth comfortlaag. Dit geeft je een unieke balans tussen zachtheid en ondersteuning. De innovatieve Smooth comfortlaag zorgt voor een gevoel van volledige ontspanning.