Innergetic

In het Innergetic-gamma zitten 3 matrassen, elk voorzien van de revolutionaire Innergetic-kern: Innergetic Classic (20cm), Fusion Gelpulse (24cm) en Deluxe (24cm).

Elke matras past zich perfect aan jouw lichaamsvormen aan, met een optimale ondersteuning van de wervelkolom als resultaat.

Innergetic helpt je makkelijker bewegen in bed, waardoor je minder energie verbruikt en fitter ontwaakt. Bovendien zorgt Innergetic voor een optimale drukverdeling waardoor je bloedcirculatie bevorderd wordt en je ‘s morgens opstaat zonder pijn of stijfheid in spieren of gewrichten.

Delen

De meest ergonomische matras ooit!


De Innergetic latex-kern bevat 7 unieke wel afgebakende slaapzones. Elke zone heeft zijn eigen hardheid om dat deel van uw lichaam de optimale ondersteuning te bieden dat het vraagt.

Deze Innergetic kern van de 2de generatie is volledig geperforeerd met grote open ventilatiekanalen. Men kan dwars door de kern heen kijken, een unicum in de slaapwereld!

De schouderzone heeft een veel zachter comfort dan de bekkenzone. Aan het bekken vraag het menselijk lichaam immers meer ondersteuning.

De 7 zones in de kern zijn bovendien in die mate opgebouwd, dat zowel een zij-, rug- en buikslaper de correcte ondersteuning bekomt die hij nodig heeft.