Gelpur

Gelpur is ontwikkeld voor het creëren van maximaal comfort tijdens het slapen.

Samen met Ironman winnaar Frederik Van Lierde bouwden we aan een matras met ongekende eigenschappen. Lees er hieronder meer over:

Kern

  • High Performance Foam / Pocketveren bij 'Gelpur Spring' versie
  • (Pocket-veren bij Elite versie)
  • Gelpulse
  • American Floating Foam

Delen

Topprestaties vragen topcomfort!


"Als topsporter ben je steeds op zoek naar het nieuwste en beste. Recuperatie is heel belangrijk. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een top-matras en zo bij Revor terechtgekomen.

Samen met de slaapspecialisten van Revor, zijn we bestaande technieken gaan combineren met nieuwe technologieën om zo het perfecte slaapsysteem te ontwikkelen; Gelpur.

Om de impact van de voet op de grond uit te balanceren, wordt er al jaren gel in loopschoenen gebruikt. Dat vind je nu dus ook terug in de Gelpur-matras."

Sinds ik op de Gelpur matras slaap, is mijn recuperatie na zware trainingsprogramma’s echt wel geoptimaliseerd.”

- Frederik Van Lierde

Comfort, veerkracht en ondersteuning

We stopten niet zomaar gel in een eerder bestaande matras maar bouwden samen met Frederik aan een product met indrukwekkende prestaties. Gelpur bestaat voornamelijk uit 3 materialen.

  1. De stevige High Performance basislaag zorgt voor een kwalitatieve ondersteuning.
  2. De middenlaag bevat Gelpulse, een combinatie van gel en latex die deze matras zijn unieke, ongekende veerkrachtige eigenschappen geeft, waardoor de puntelasticiteit hoog scoort.
  3. De American floating foam toplaag is de spreekwoordelijke kers op de taart. Deze foam geeft Gelpur het uiterst comfortabel gevoel, presterend onder alle omstandigheden.

Gelpur boet nergens voor in en staat, mede dankzij de uiterst ventilerende hoes, garant voor een ergonomisch én aangenaam bedklimaat!