Aero Anatomic

De Aero-matrassen staan garant voor een goed uitgebalanceerd bedklimaat. Met de Anatomic verenkern gaan we nu een stap verder!

De Active Support Technologie van deze 7 zone matras van de nieuwste generatie wordt gemaakt door een uitgepuurde mix van 4 verschillende hardheden, waarbij vooral de schouder-, lenden- en bekkenzone werden geoptimaliseerd. De 'contour' die Anatomic volgt werd ontwikkeld volgens een specifiek anatomisch patroon.
Het resultaat? Een matras met een perfecte ergonomie.

De dynamische matraskern, in combinatie met de ergonomische Revor boxspring, vangt de druk van het lichaam perfect op en laat het letterlijk 'ontspannen'.

Anatomic werd ontwikkeld in samenwerking met een team orthopedisten en kinesisten met het oog op een verbeterde ergonomie binnen de slaapwereld.

Kern

  • Anatomic pocketverenmatras (300/500 of 1000 veren/m²)
  • Ondersteunende laag van 3cm HR koudschuim
  • Bovenste comfortlaag van 3cm of 4cm latex of 5cm Gelpulse
  • Tussenlaag Aerofeel

Bekleding

  • Anatomic afwerking: met 3D antislip en doorstikking met 2cm Hybrid Foam voor een extra zacht comfortgevoel
  • Kashmir afwerking: Luxueuze met de hand genopte kashmir hoes, doorstikt met 2cm Hybrid Foam voor een extra zacht comfort gevoel
  • Kashmir Pillowtop: De kashmir hoes afgewerkt met een geintegreerde pillowtopper voor een luxueuze nachtrust

Delen

Veerkracht en comfort!


De Anatomic matraskern is engineered van onder naar boven zodat elk element de ergonomie en het comfort van de matras versterkt. Door de uitgekiende opbouw van de matras hoef je ze ook niet te keren.
Om de werking van de Anatomicveren te versterken is de pocketverenkern afgewerkt met het bijzondere aerofeel. Deze ademende laag versterkt het ventilerende karakter en de puntelasticiteit van de Anatomicveren. Het zorgt er mee voor dat de druk op de matras wordt gedempt én minder tegendruk ontstaat. Zo wordt de ergonomie van de veren versterkt en ontstaat er een harmonieus, comfortabel geheel.

De Anatomic matras bestaat in 3 uitvoeringen: Anatomic 750, 1500 of 3000, het verschil hierbij zit vooral in het aantal pocketveren in de kern.
Alle drie zijn ze afgewerkt met aerofeel, een comfortlaag en een extra hybrid foam comfortlaag.
De Aero Anatomic 3000 Gel, met 5cm Gelpulse in de kern, is het summum van ergonomisch slaapcomfort.