HELP DE RENNERS VAN LOTTO SOUDAL NAAR DE OVERWINNING DOOR HEN EEN OPTIMALE NACHTRUST TE BEZORGEN!

Recuperatie is voor wielrenners zeer belangrijk en bij grote rondes is daar niet veel tijd voor. Er staat bijna elke dag een lange rit op de planning waardoor de nachtrust dus van essentieel belang is om als wielrenner uitgeslapen en topfit aan de start te staan. Het Lotto Soudal wielerteam schakelde hiervoor de hulp in van Revor om de renners iedere nacht, en dus in ieder hotel, een optimale nachtrust te bezorgen.

Tijdens de Tour de France, Vuelta en Giro zullen de renners van Lotto Soudal hun nachtrust doorbrengen op matrassen en hoofdkussens van Revor. Iedere renner heeft z’n eigen persoonlijke matras en deze matrassen moeten in ieder hotel beschikbaar zijn voor de renners. Om dit mogelijk te maken zijn we opzoek naar gemotiveerde matrasdragers (2 matrasdragers per ronde)

Als vrijwilliger zul je deel uitmaken van het Lotto Soudal team. Met een teamcamionette van Lotto Soudal volg je de Rondekaravaan van hotel naar hotel. Jullie zullen de renners dagelijks voorzien van hun eigen uitgemeten topmatras, hoofdkussen en dekbed. De volgende ochtend worden de matrassen en hoofdkussens terug ingeladen in de camionette en zorgen jullie ervoor dat het beddengoed van het hotel teruggeplaatst wordt. Jullie zijn vrijwilligers maar er wordt wel voor gezorgd dat jullie een slaapplaats ter beschikking krijgen, eten en teamkledij. Ook zorgen we voor enkele praktische zaken zoals het tanken, péage, etc.

Krijg de unieke kans om de grote wielerrondes te volgen van achter de schermen. Vul het inschrijvingsformulier in en wordt lid van Lotto Soudal als officiële matrasdrager.

Word officieel lid van het Lotto Soudal team en schrijf je in als matrasdrager!