Je boxspring personaliseren: zo begin je eraan

Wist je dat je jouw boxspring van a tot z kunt personaliseren? Je boxspring op maat samenstellen is dé manier om zeker te zijn van de best denkbare nachtrust. Precies zoals jij dat wilt, volledig volgens jouw stijl en smaak.
Hoe je daar aan begint? Probeer onze Boxspringconfigurator. Met enkele klikken stel je het bed van je dromen samen.

Stel zelf jouw bed samen Open de Boxspring configurator

Boxspring samenstellen: kies elk onderdeel zélf!

Als je onze boxspringconfigurator gebruikt, kan je echt élk onderdeel van jouw nieuwe boxspring zelf bepalen. Doorloop de configurator en aanschouw op het einde de gedroomde boxspring voor jouw slaapkamer. Benieuwd wat je zoal kan personaliseren?

1. De box zelf

Kies je stijl, hoogte en maak je keuze tussen verschillende stofkleuren. Lees je graag nog een boek in bed? Dan is een elektrische boxspring misschien iets voor jou. Selecteer uit de lijst met hoogwaardige Revor-materialen en personaliseer jouw superieure boxspring.

2. De pootjes

Op hoge poten slapen kan ook leuk zijn en maakt het makkelijker om onder je bed te kuisen. Maar of je dat wilt, dat kies je zelf. Een lager pootje is dan weer moderner. Modern of klassiek, hoog of laag, in het oog springend of quasi onzichtbaar: alles is mogelijk. Zet je bed met beide voeten op de grond of creëer een uniek zwevend effect.

3. Het hoofdbord

Het pièce de résistance van jouw boxspring, dat is natuurlijk het hoofdbord dat meteen de aandacht trekt. Zin in klassiek of lekker strak? Kies het hoofdbord dat het beste bij jouw stijl past, een klassiek genopt hoofdbord of toch eerder een modern hoofdbord met bies? Het Revor-gamma biedt je een wereld aan mogelijkheden om jouw boxspring samen te stellen.

4. De matras

Een matras vinden die past bij je lichaamsbouw en nachtrust is niet zo eenvoudig en bovendien heel persoonlijk. Je nieuwe matras moet dus met heel wat zaken rekening houden. Daarvoor moet je proberen én analyseren. Gelukkig ontwierpen we de matraszoeker voor jou, zodat je de matras kan vinden die perfect bij je past.

Zelf jouw boxspring samenstellen? Open de Boxspring configurator