terug

Innergetic Deluxe

  • Perfect voor elke slaaphouding
  • Goede ventilerende en vochtregulerende eigenschappen 
  • Stevige ondersteuning en aangenaam comfortgevoel
  • Antibacterieel en schimmelwerend
  • 24cm hoog
Vanaf1128-
Vind dit product bij je verdeler

DE INNERGETIC KERN

Deze matras heeft een Innergetic Latex kern van 18cm. Deze Latex-kern bevat 7 unieke wel afgebakende slaapzones. Elke zone heeft zijn eigen hardheid om dat deel van uw lichaam de optimale ondersteuning te bieden dat het vraagt. De schouderzone heeft een veel zachter comfort dan de bekkenzone. Aan het bekken vraagt het menselijk lichaam meer ondersteuning.

Deze Innergetic kern van de 2de generatie is volledig geperforeerd met grote open ventilatiekanalen. Men kan dwars door de kern heen kijken, een unicum in de slaapwereld!

Innergetic helpt je makkelijker bewegen in bed, waardoor je minder energie verbruikt en fitter ontwaakt. Bovendien zorgt Innergetic voor een optimale drukverdeling waardoor je bloedcirculatie bevorderd wordt en je ‘s morgens opstaat zonder pijn of stijfheid in spieren of gewrichten.

EXTRA DOORSTIKKING

De hoes kreeg een extra doorstikking van 2cm Visco. Visco, of ook wel traagschuim, heeft de eigenschap om na indrukking langzaam terug omhoog te komen. Hierdoor vermindert het de tegendruk op het lichaam. Visco is temperatuurgevoelig waardoor het zich aanpast aan jouw lichaam door je lichaamstemperatuur.

DE INNERGETIC DELUXE HOES

Afritsbare luxe dubbeldoek hoes met binnenhoes in polyester en 3D ventilatieband. De hoes is doorstikt met 250gr thermowatten voor een zachter comfortgevoel. Door de doorstikking met Visco mag deze hoes enkel gewassen worden via droogkuis.