De Lotto Soudal matrassen

Revor zorgt ervoor dat de renners zorgeloze en recupererende nachten zal beleven tijdens de grote wielerrondes. Op basis van een meting in de fabriek te Kuurne en een vragenlijst die de renners invulden werden de juiste matrassen voor de renners geselecteerd. Hierbij werd rekening gehouden met verschillende zaken. Er werd rekening gehouden met de afmetingen van de persoon, het gewicht, de heupomtrek, schouderomtrek. Ook stelden we de renners enkele vragen over hun slaapervaringen, wat hun slaappositie is (zij, buik, rug), of ze rug- of nekproblemen hebben en of ze ’s nachts veel zweten.

Uiteindelijk werden twee matrassen ideaal bevonden voor de renners. De Anatomic 1500 Gelpulse & Anatomic Natural Latex.

Anatomic Gelpulse

Dit is een zeer ventilerende matras die dus zeker wordt aangeraden bij mensen die snel zweten ’s nachts. Geschikt voor elke slaaphouding en perfecte ondersteuning door goede veerkracht en drukverdeling. De Anatomic verenkern volgt de anatomische vorm van het lichaam. Boven de verenkern ligt de Gelpulse comfortlaag die zorgt voor een opwaartse tegendruk waardoor het onmiddelijk terugkeert in zijn oorspronkelijke vorm. De gel zorgt op zijn beurt voor een verkoelend effect.

Anatomic natural latex

De meest ergonomische latexmatras die is samengesteld uit 100% natuurlijke producten. Door het 100% natuurlijk latexschuim ontstaat er een perfect gebalanceerde elasticiteit in deze matras. De matras helpt je bewegen in je slaap, hierdoor verlies je minder energie en ontwaak je fitter en energieker. De kern van deze matras werd ontwikkeld in samenwerking met kinesisten en orthopedisten om zo complementair mogelijk te zijn met de anatomische vorm van het menselijk lichaam.