De 6 grootste ergernissen in bed bij koppels

Niets zo gezellig als samen met je partner onder de wol kruipen. Net voor het slapen gaan nog eens lekker dicht tegen elkaar aanliggen, en slaaptijd! Of toch niet… Want na dat gezellige momentje samen ontstaan er ook heel wat ergernissen in bed bij koppels.

Hieronder de 6 grootste ergernissen van samen slapen.

1) Uit bed worden geduwd

Aaaaah! Dat gevoel van uitgeput in je bed liggen na een lange dag, onbeschrijfelijk. Lekker wegdromen op een wolkje, tot plots… Het zachte wolkje plaats maakt voor de harde vloer..

via GIPHY

2) Snurken

Je partner valt, zoals altijd, in no-time in slaap en begint vol overtuiging te snurken. Daar zit jij dan.. weg nachtrust, welkom frustraties!

via GIPHY

3) Deken afnemen

Je ligt lekker warm onder het dekentje, vredig aan het slapen, tot plots… Jouw zalige dekentje je op gruwelijke wijze wordt ontnomen. Let the battle begin!

via GIPHY

4) Praten in de slaap

Veel praten en luisteren is goed voor een relatie wordt gezegd. Maar de hele nacht moeten luisteren naar al de onzin die je partner uitkraamt… De hel!

via GIPHY

5) Niet stil liggen

Slaaptijd! Televisie uit, tanden poetsen, een toiletbezoekje en klaar om naar dromenland te vertrekken. Of toch nog even wachten… Tot je partner eindelijk eens stil kan liggen...

via GIPHY

6) Partner verwisselt zichzelf met een pop.

Een niet zo vaak voorkomende ergernis maar toch het vermelden waard. Dan lig je eindelijk vredig te slapen maar vindt jouw partner er niets beter op dan zichzelf te vervangen door een pop om je eens goed te doen schrikken. Mannenhumor…

via GIPHY