Blog | Revor

Categorieën:

Welke boxspring past bij jou?

Slapen als een roos: doe het in een boxspring die bij jou en je liefste(n) past. Maar hoe weet je welke boxspring dat is? We helpen je graag een handje: met slaapadvies én aantrekkelijke acties.

Goed om te weten: met onze boxspringsets haal je een all-in bed in huis. De basis van een boxspring is een beklede bedbodem / matrasdrager die je kan personaliseren met pootjes, voeteneinden, achterwanden, nachtkastjes, … in dezelfde of een gelijkaardige bekleding. Een boxspring wordt vaak geleverd met een pocketverenmatras, maar is ook verkrijgbaar met andere types matrassen. We hebben boxsprings voor verschillende schone slapers …

Betaalbaar luilekkeren in de Be.box

Deze boxspring is comfortabel, ergonomisch én betaalbaar. Je kan deze boxspring tot in de puntjes personaliseren, zodat hij helemaal bij je stijl past. Wil je een vaste boxspring of een elektrische boxspring om comfortabel te lezen of te Netflixen? Kies erna je hoofdbord, je stof, je pootjes en je matras. Tip: er is keuze te over uit 18 trendy stoffen én leatherlooks.

> Be.box is de ideale boxspring voor jonge koppels die veel belang hechten aan hun slaap (en alle andere leuke dingen die je in je bed kan doen). Deze stevige Belgische boxspring Be.box met matras en hoofdbord is nu verkrijgbaar vanaf 1.599 euro.

Revor BeBox Boxspring

Samen cocoonen in de Familybox

Deze boxspring is de ideale uitvalsbasis om met het hele gezin te cocoonen, knuffelen, kietelen, wiebelen, … Hij is afgewerkt met de beste stoffen en voorzien van een royale, ergonomische pocketverenmatras met een comfortlaag naar keuze (Latex, Visco, HR-foam, Hybrid foam), die je daarenboven kan laten afwerken in dezelfde stof als je boxspring. Echte cocooners kunnen daarenboven voor een superzachte HYBRID Foam topper kiezen. Zzz!

> Familybox is de ideale boxspring voor families die veel belang hechten aan gezellig samenzijn … Al is het maar voor heel even. Deze knuffelzachte boxspring Familybox met matras is nu verkrijgbaar vanaf 2.049 euro.

Revor FamilyBox

Slaap in luxe met Hotel Line

Wat deze boxspring zo luxueus maakt? Niet alleen de look, maar ook de feel! Die biedt extra ligcomfort door de Aero Pocket Pillowtop matrassen. De pillowtop is een type matras met een geïntegreerde topper, die je extra comfort en veerkracht geeft. De topper verschuift niet, wat voor nog meer comfort zorgt. Kies voor Pillowtop (22 cm) of Pillowtop Plus (24 cm) bestaande uit een pocketverenmatras met maar liefst zeven ergonomische comfortzones, een afdeklaag en een damasten hoes. Mmm!

> Hotel Line is de ideale boxspring voor schone slapers die veel belang hechten aan extra ligcomfort, veerkracht en elegantie. Deze luxueuze boxspring Hotel Line is nu verkrijgbaar vanaf 2.049 euro.

Revor Hotel Line

SOCIAL