Blog | Revor

Categorieën: Revor Nieuws

Het geheim van een zalig kussen lees je hier…

Vanaf 25 april t.e.m 31 juli 2016 ontvangt u bij uw Revor dealer een gratis kussen bij aankoop van een matras uit het Revor gamma. Een niet te missen actie, maar welk kussen past nu het best bij u, en waar houdt u nu het best rekening mee?

Zelfs met de ideale matras, kan een slecht kussen uw nachtrust stevig verstoren. Niet enkel de juiste houding, maar ook het correcte materiaal is van belang. Wie gevoelig is voor stof of latex, kiest er maar beter het juiste kussen uit!

Slaaphouding

De correcte slaaphouding is een belangrijke factor. Niet enkel uw matras helpt u hierbij, maar ook de vorm van uw kussen. Zo slaapt een buikslaper best op een zachter kussen. Hierdoor wordt de positie van het hoofd het minst gestoord. Een rugslaper kiest beter voor een middelmatig exemplaar, om de lichte en natuurlijke kromming van nek en hoofd te ondersteunen. De zijslaper heeft dan weer het meeste baat aan een stevig kussen met extra voorzieningen in de nekzone om de plaats tussen hoofd en schouder op te vangen.

Materiaal

Een kussen reageert zeer verschillend naarmate het materiaal deze bevat. Net zoals bij matrassen, kunnen kussens een kern van latex, schuim of gel basis bevatten. Het spreekt voor zich dat personen met een latex allergie, zich best geen latex kussen aanschaffen (tenzij het natuurlatex betreft). Idem dito voor mensen met een stof allergie, dan is schuim een minder goede oplossing en kiest men beter voor een latex variant.

Hoe het materiaal reageert op de manier waarop uw hoofd en nek steun zoeken, is zeer subjectief. Daarom raden wij u dan ook aan zeer aandachtig het juiste kussen te kiezen bij een Revor dealer in uw buurt.

Dit zijn de vier kussens (ter waarde van € 95) die meedoen aan onze voorjaarsactie:

- Royal Latex
- Innergetic
- Senze
- Gelpur


Op zoek naar een goed bed?

Ontdek hier ons aanbod


Meer blogposts:

Dit is wat er met jouw lichaam gebeurt na te weinig slaap…

Het effect van te weinig slaap kan je al voelen na één nachtje woelen en wroeten. Beeld je in wat het met je doet na dagen of zelfs weken met slaaptekort.

Lees meer

Maak van jouw slaapkamer de koelste ruimte in het huis met deze 3 tips

De temperaturen stijgen, de deuren waaien open en de barbecues draaien terug op volle toeren.

Lees meer


SOCIAL