back

Anatomic

De Anatomic Boxspringset is volledig ontworpen met de focus op het creëren van de meest ergonomische boxspring samenstelling. De box zelf heeft binnenin een anatomic pocketverenkern, deze kern volgt de anatomische vorm van het menselijk lichaam en biedt zo een nog betere en anatomisch correctere ondersteuning.

Vanaf2549-
Vind dit product bij je verdeler Configureer deze boxspringset

TRENDY KLEUREN

 • Bilbao Spruce

  Bilbao Spruce

 • Hopper Brown

  Hopper Brown

 • Missouri Brown

  Missouri Brown

 • Monterey Snow

  Monterey Snow

 • Santos Black

  Santos Black

 • Tecnica Bronze

  Tecnica Bronze

 • Troy Gargoyle

  Troy Gargoyle

ONTDEK ALLE STOFKLEUREN EN VRAAG EEN STOFSTAAL AAN

KIES JE HOOFDBORD

Signo

Signo

Mondriaan

Mondriaan

Classico

Classico

Directo

Directo

DE MEEST ERGONOMISCHE BOXSPRING

De Anatomic box is onze meest ergonomische boxspring. De Anatomic verenkern binnenin heeft veren met 4 verschillende hardheden en volgt de anatomische vorm van het menselijk lichaam. Hierdoor krijg je een betere en correctere ondersteuning.

Deze boxspring is voorzien van een 3D antislipspiegel voor een goede ventilatie, bovendien blijft hierdoor je matras mooi op zijn plaats liggen.

De Anatomic box is 28cm hoog en enkel verkrijgbaar in een vaste, niet verstelbare, versie.

DE ANATOMIC MATRASSEN

De Active Support Technologie van deze 7 zone matras van de nieuwste generatie wordt gemaakt door een uitgepuurde mix van 4 verschillende hardheden, waarbij vooral de schouder-, lenden- en bekkenzone werden geoptimaliseerd. De ‘contour’ die Anatomic volgt, werd ontwikkeld volgens een specifiek anatomisch patroon. Omdat er veel open ruimtes rondom en in de pockets zijn, kan lucht makkelijk door de matras heen. De honderden zakjesveren bieden dus een perfecte ventilatie en een optimale vochtafvoer bij iedere indrukking of beweging op de matras. De ideale oplossing tegen transpireren.

KIES JE POOTJE

Werk je Anatomic boxspringset verder af met het pootje naar jouw keuze. Van naturel hout tot aluminium gelakt. Aan jou de keuze!

bekijk hier ons volledig aanbod pootjes