FAMILYBOX

De Revor Family Box is een uiterst ergonomische boxspring met een extreem comfortabel nestgevoel. De ideale plek dus om met z'n allen TV te kijken of om gezellige momenten te beleven met z'n twee of met de kids.

Met de Family Box haal je de beste nachtrust in huis voor de beste prijs.

De hoogwaardige Family Box is nu verkrijgbaar, inclusief matras, vanaf 2.049 euro.

Delen

FAMILY IS EVERYTHING!

Met de Family Boxspringset van Revor kies je voor een authentieke, kwaliteitsvolle boxspring, afgewerkt met de beste stoffen en voorzien van een royale, ergonomische pocketverenmatras met comfortlaag naar keuze (Latex, Visco, HR-foam, Hybrid foam). De perfecte box dus voor élk gezin die no-nonsense vakmanschap en gezonde ergonomie weet te appreciëren.

Het ongeëvenaard slaapcomfort van de Family Box weerspiegelt zich echter niet in de prijs. Revor heeft alles in het werk gezet om jou de beste nachtrust te bieden voor de beste prijs! En dat is wonderwel gelukt.

FAMILY MATRAS OF FAMILY DECO MATRAS + TOPPER?

Family matrassen


Family matras: Een pocketverenmatras met de allerhoogste ergonomische eigenschappen, met comfortlaag naar keuze (Latex, Visco, HR-foam, Hybrid foam).
Family Deco matras + topper: De Family pocketverenmatras maar met afwerking in dezelfde stof als jouw boxspring. Met hier bovenop nog een extra HYBRID Foam topper, voor een extra knus comfortgevoel.

Vast of Elektrisch?

De revor Family Boxspring kan zowel geleverd worden in vaste als elektrische versie. Je kan kiezen voor een vaste box met hoogte 24cm of voor de royalere versie van 28cm hoog. De elektrische boxspring is 33cm hoog. Bovendien kan u de pootjes vrij kiezen uit ons uitgebreid aanbod.

Welk hoofdbord verkies jij?

Boxspringset family wordt geleverd met een hoofdbord naar keuze. Drie ware klasiekers die passen in vrijwel elk interieur. Van sober strak tot royaal klassiek. In de stof van jouw keuze!


Hoofdbord Boxspring Roma ROMA: Tijdloos hoofdbord dat past in elk hedendaags interieur.
Hoofdbord Boxspring Milano MILANO: Vlak hoofdbord afgewerkt met een Italiaanse bies rondom.
Hoofdbord Boxspring venezia VENEZIA: Royaal hoofdbord ambachtelijk voorzien van capitonnage. Download de brochure
Of vraag ernaar bij
de dichtstbijzijnde dealer